Bonig felicita Barcala (PP) com a nou alcalde d'Alacant: "La reconquesta de la Comunitat Valenciana comença en el sud"
Bonig felicita Barcala (PP) com a nou alcalde d'Alacant: "La reconquesta de la Comunitat Valenciana comença en el sud" PP ALICANTE

Bonig s'ha manifestat així en declaracions als mitjans en Les Corts després que Barcala s'haja convertit en el nou alcalde d'Alacant en el ple d'investidura al no aconseguir cap candidatura la majoria absoluta i ser el PP la força més votada en els comicis locals de 2015.

Bonig ha transmès l'"orgull i suport" de la direcció general tant a Barcala com a la resta del grup municipal, que ha fet "una oposició magnífica i ha sigut un partit de govern" que ha oferit una ajuda que "no han volgut mai".

La dirigent del PPCV ha assegurat que assumeixen l'alcaldia "amb moltíssima humilitat, amb moltíssim orgull i moltíssimes ganes de treballar", i també amb "alegria". "En un any que és el que queda per a les eleccions municipals poc es pot fer", ha advertit, encara que es deixaran "la pell" per a "traure a la ciutat d'Alacant de l'ostracisme al que estava sotmès amb aquests governs del canvi".

SENSE FER "BARATA"

Els 'populars', ha remarcat, sempre han estat "al que marcara la llei" i han donat "seguretat i responsabilitat", sense fer "barata" i l'opció que Barcala fóra alcalde, després de la renúncia del socialista Gabriel Echávarri, era "una possibilitat que estava ací i s'ha materialitzat".

Bonig ha destacat que tres anys de govern de PSPV, Compromís i Guanyar Alacant després de més de 20 anys de majories absolutes del PP han sigut "suficients per a demostrar que no hi ha projecte polític".

Al seu juí, "quan a un li guia exclusivament l'odi i la venjança passen aquestes coses, a la política es vé a treballar i el seu únic projecte era tirar el PP, ho van aconseguir a pesar de ser la llista més votada i tenien un magnífic instrument que era l'ajuntament per a dur a terme el seu projecte però tres anys després hem vist que no ho hi ha".

"Hui la ciutat d'Alacant recupera un alcalde, un equip de govern que se'n va a deixar la pell, perquè Alacant no mereix menys i la Comunitat Valenciana no mereix menys. La meua enhorabona i a treballar, queda moltíssim per fer", ha conclòs.

Consulta aquí más noticias de València.