El PPCV mostra el seu "respecte absolut" a l'arxiu de la investigació a Oltra per suposat fraccionament de contractes
El PPCV mostra el seu "respecte absolut" a l'arxiu de la investigació a Oltra per suposat fraccionament de contractes PPCV

En declaracions als mitjans en Les Corts, ha assenyalat que el PP intenta fer gala de ser "coherent" i respecta sempre les decisions judicials, en aquest cas del ministeri públic, "a diferència del PSPV i de Bloc Compromís, com va fer Oltra des de la pròpia taula del Consell com a vicepresidenta quan va atacar els magistrats del TSJCV per la sentència en contra del decret de xantatge lingüístic del Consell".

Ha assenyalat que van portar aquest tema a Fiscalia perquè hi havia un informe de la Intervenció "que deia que hi ha irregularitats i que la forma en què s'estava executant eixe sistema no s'ajustava a dret". Si ara, ha indicat Bonig, Fiscalia no ha observat eixes irregularitats, ells no tenen més que acatar les decisions judicials com fan sempre.

"Ni anem a pressionar jutges i fiscals ni anem a obstaculitzar l'acció de la justícia com fa el govern del Titànic Botànic", ha assenyalat.

Consulta aquí más noticias de València.