Comunitat Valenciana

El PPCV mostra el seu "respecte absolut" a l'arxiu de la investigació a Oltra per suposat fraccionament de contractes

  • La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha manifestat el "respecte absolut" a la decisió de la Fiscalia Anticorrupció d'arxivar la investigació oberta per un suposat fraccionament de contractes en serveis de neteja de centres socials de la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives, dirigida per Mónica Oltra, i per pagaments per la via d'enriquiment injust que sumarien més de 43,7 milions d'euros, que van denunciar els 'populars'.
Isabel Bonig en una imatge d'arxiu
Isabel Bonig en una imatge d'arxiu
PPCV
Isabel Bonig en una imatge d'arxiu

En declaracions als mitjans en Les Corts, ha assenyalat que el PP intenta fer gala de ser "coherent" i respecta sempre les decisions judicials, en aquest cas del ministeri públic, "a diferència del PSPV i de Bloc Compromís, com va fer Oltra des de la pròpia taula del Consell com a vicepresidenta quan va atacar els magistrats del TSJCV per la sentència en contra del decret de xantatge lingüístic del Consell".

Ha assenyalat que van portar aquest tema a Fiscalia perquè hi havia un informe de la Intervenció "que deia que hi ha irregularitats i que la forma en què s'estava executant eixe sistema no s'ajustava a dret". Si ara, ha indicat Bonig, Fiscalia no ha observat eixes irregularitats, ells no tenen més que acatar les decisions judicials com fan sempre.

"Ni anem a pressionar jutges i fiscals ni anem a obstaculitzar l'acció de la justícia com fa el govern del Titànic Botànic", ha assenyalat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento