Comunitat Valenciana

El presumpte agressor sexual d'una jove en les Paelles de Montcada, detingut "a les poques hores", segons Moragues

  • El presumpte agressor sexual d'una jove en les Paelles Universitàries de Montcada (València) que van tindre lloc divendres passat va ser detingut "a les poques hores" de denunciar-se els fets, segons ha confirmat el delegat del Govern central a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues.

Moragues s'ha pronunciat en aquests termes en declaracions als mitjans de comunicació després d'informar sobre l'última operació contra el narcotràfic duta a terme per l'Agència Tributària i la Guàrdia Civil en el Port de València, en ser preguntat per aquest incident.

"Estem parlant d'una denúncia d'una xica per agressió sexual, diguem això, simplement per agressió sexual. A aquest xic se li ha detingut i s'ha passat a disposició judicial", ha afirmat Moragues.

A partir d'ací, ha agregat, "està el cas judicialitzat. Hi ha una denúncia, una actuació de la Guàrdia Civil ràpida, amb la detenció del xic com a presumpte autor de l'agressió sexual i ja li correspon al jutge establir la responsabilitat i adoptar les mesures oportunes", ha insistit.

"De seguida es va posar la Guàrdia Civil en marxa i en poques hores es va detindre al presumpte agressor i ara serà el jutge el que decidisca", ha recalcat el delegat.

La jove va posar una denúncia per una presumpta violació durant les Paelles i la Guàrdia Civil va obrir una investigació. Després d'açò, s'ha detingut un conegut de la víctima.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento