Comunitat Valenciana

Sánchez (Cs) diu que Toni Cantó va fer classes "molts anys" i "pedagog és aquell que fa classes"

  • La portaveu de Ciutadans en Les Corts Valencianes, Mari Carmen Sánchez, ha assenyalat aquest dimecres en relació al fet que el diputat de la formació per València, Toni Cantó, es definira com a pedagog en la seua fitxa personal en el Congrés, que "no ha posat que tenia eixa titulació, sinó que era pedagog" i ell "ha treballat durant molts anys fent classes i la definició de pedagog és aquell que fa classes".
Mari Carmen Sánchez, portaveu de Ciutadans en Les Corts en imatge d'arxiu
Mari Carmen Sánchez, portaveu de Ciutadans en Les Corts en imatge d'arxiu
CS
Mari Carmen Sánchez, portaveu de Ciutadans en Les Corts en imatge d'arxiu

Així s'ha pronunciat Sánchez en declaracions als mitjans en ser preguntada per aquesta qüestió, sobre la qual considera ja s'ha parlat "suficient" atés que el propi Cantó ha donat explicacions, amb el que "està més que resolt". "És buscar-li les tres peus al gat, ja s'han donat les explicacions adequades", ha incidit.

Quan Toni Cantó era diputat d'Unió, Progrés i Democràcia (UPyD), en la fitxa que arreplega les seues dades en la web del Congrés dels Diputats afirmava que era "actor, productor i director de teatre", i a continuació afegia "pedagog". Encara que en la seua fitxa actual, com a diputat de Ciutadans, ja no inclou aquesta informació, la formació taronja no considera que hi haja cap engany perquè mai va afirmar posseir un títol.

El diputat ha aclarit que es definia com a pedagog perquè "durant molts anys" va impartir classes de teatre, i ha assenyalat que per a fer açò no és necessari haver cursat una llicenciatura en Pedagogia.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento