Oltra insisteix que PSPV i Bloc donaran explicacions sobre el seu finançament mentre el PP "té molt que callar"
Oltra insisteix que PSPV i Bloc donaran explicacions sobre el seu finançament mentre el PP "té molt que callar" GVA - Archivo

"És el cas de la senyora Ortiz, té molt més que callar; però, en qualsevol cas, la seua tasca com a oposició és també controlar la resta de contrincants polítics", ha afirmat, encara que ha assenyalat que "podien dedicar-se a donar explicacions i assumir responsabilitats que a demanar-les als qui sí les estan donant".

En atenció als mitjans aquest dimarts, després de visitar el centre San Rafael per a persones amb diversitat funcional d'Alacant, Oltra ha argumentat que en política cal "donar explicacions" i que el Consell del Botànic "sempre" s'ha "caracteritzat" per "la transparència, el bon govern i la lluita contra la corrupció".

Sobre aquest tema, la vicepresidenta ha sostingut que les explicacions són "vitals" i ha comprès que tant PSPV com Bloc han dit que se'n van donar eixes explicacions "quan s'haja recopilat tota la informació".

Oltra ha remarcat a més que si d'açò es deriven responsabilitats s'"assumiran i s'actuaràn al marge de l'actuació de la Justícia: S'han de donar explicacions polítiques i des del punt de vista de l'ètica pública". També ha qualificat de "lògic" que Podem haja exigit eixes explicacions.

Consulta aquí más noticias de Alacant.