La Marina celebrarà l'arribada de la primavera amb un mercat de flors flotant
La Marina celebrarà l'arribada de la primavera amb un mercat de flors flotant Organización Feria de la Primavera

La Marina de València celebrarà en el Pont de Maig l'arribada de la primavera amb un mercat de flors flotant a l'estil dels mercats de Columbia Road de Londres, el Bloemenmarkt d'Amsterdam o Camp dei Fiori de Roma. La cita lúdica d'entrada lliure proposa del 27 d'abril a l'1 de maig plans d'oci per a tota la família.

Les millors floristeries de València se citaran per a realitzar exposicions florals i tallers d'art floral en la terrassa sobre el mar, al costat de l'edifici Veles e Vents. Música en directe amb concerts i acústics, mercat ambulant hippy i gastronomia que posa en valor productes autòctons valencians completen l'oferta lúdic-festiva.

Els organitzadors preveuen l'assistència de més de 5.000 persones en aquesta primera edició de la 'Fira de la Primavera', el primer Flower Market de la Marina es desenvoluparà en el High Cube, la terrassa sobre el mar al costat del Veles e Vents.

En aquest mercat floral a l'aire lliure visitable des de les 18.00 hores fins a les 3.30 de la matinada es podran trobar tot tipus de flors i plantes de temporada, al mateix temps que es podrà gaudir de música en directe de diferents estils i coneguts grups musicals.

Els assistents podran degustar gastronomia típica de València amb tapes clàssiques que posen en valor productes tan valencians com la taronja, la tòfona o la tomaca.

Oferta musical

La programació musical per a les vesprades compta amb concerts de grups com Pol 3.14 el diumenge 29 d'abril o The Noises el dilluns 30 d'abril. Així mateix, estudiants de l'escola Berklee College of Music València oferiran acústics a l'aire lliure d'estil pop, rock i indie durant aquests plans de primavera al costat del mar.

A les nits, la proposta es completarà amb dj i la música electrònica de col·lectius com 'The Basement Soundsystem', 'Remember amb José Coll' o el reconegut Dj Jordan, entre d'altres.

Segons ha destacat Jorge Herrero, organitzador de la Fira de la Primavera, aquesta primera edició tracta de promoure l'afluència de públic a la Marina Reial amb ofertes "d'oci de qualitat". "Quan arriba la primavera els valencians estem ansiosos d'eixir al carrer i esperem la visita de més de 5.000 persones a la Fira per a gaudir del seu oci envoltats de flors, activitats i del mar", ha afegit Herrero.

Així mateix, ha assenyalat que aquesta iniciativa segueix la tendència de "potenciar els comerços locals i la gastronomia i la cultura pròpia" i aquest serà la primera edició d'una cita que vol tindre continuïtat tots els anys.

Per a açò, "hem creat propostes d'oci interessants per a adults i xiquets els cinc dies festius pel Pont de Maig, així com convertir el recinte portuari com a punt de referència d'oci per als valencians i turistes".

Consulta aquí más noticias de València.