Comunitat Valenciana

El PP afirma que més d'un milió de valencians es beneficiaran de la pujada de pensions i baixada d'impostos en els PGE

  • La sotssecretària regional del Partit Popular de la Comunitat Valenciana (PPCV) i diputada, Elena Bastidas, ha assegurat que més d'un milió de valencians es beneficiaran de la pujada de les pensions, les mesures de creació d'ocupació i la baixada d'impostos previstes en els Pressupostos Generals de l'Estat (PGE).
Antonio Clemente i Elena Bastidas
Antonio Clemente i Elena Bastidas
PP
Antonio Clemente i Elena Bastidas

Bastidas ha avançat aquestes dades en roda de premsa al costat del senador i membre de la gestora del PPVAL, Antonio Clemente, on ha instat el PSPV-PSOE i Compromís al fet que li traslladen als seus grups en el Congrés que recolzen "uns pressupostos que són bons per als valencians".

La parlamentària ha assenyalat que 350.000 valencians es beneficiaran de la rebaixa en d'impostos per rendiments del treball plantejada pel Govern central mentre que 56.000 famílies nombroses de la Comunitat podran beneficiar-se de l'ajuda de 600 euros a l'any per fill.

A més, ha indicat, "amb les mesures del PP ja hi ha 212.000 aturats menys a la Comunitat Valenciana", 103.000 d'ells són de la província de València. De la mateixa manera, ha apuntat que hi ha 167.200 persones més treballant a la Comunitat, de les quals 69.000 són de la província de València.

Pel que fa als treballadors per compte propi, Bastidas ha remarcat que en només any hi ha més de 5.500 autònoms més a la Comunitat Valenciana, 2.700 de la província de València, "la qual cosa demostra que les polítiques econòmiques del Govern central van en la bona direcció".

"DIUEN NO A LA PUJADA DE 630.000 PENSIONISTES"

Per la seua banda, el senador i membre de la gestora del PPVAL, Antonio Clemente, ha defès que amb l'"únic partit que estan garantides les pensions és amb el PP".

Per tant, si el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig i la vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, no recolzen aquests PGE, "estaran dient 'no' a més de 630.000 pensionistes de la Comunitat Valenciana, i a 330.000 pensionistes de la província de València, perquè diuen 'no' a uns PGE que pugen les pensions als valencians".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento