Comunitat Valenciana

Puig rep al Palau de la Generalitat a representants de l'ONU

  • "La nostra visió del món està completament alineada amb els objectius de les Nacions Unides", ha manifestat Puig.
  • Diu que és necessari caminar junts perquè "l'egocentrisme, l'exclusió i la xenofòbia han de ser erradicats".
Puig amb els representants del comité de gestió de l'ONU a València
Puig amb els representants del comité de gestió de l'ONU a València
GVA
Puig amb els representants del comité de gestió de l'ONU a València

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha destacat aquest dijous davant els representants del Comité d'Alt Nivell sobre Gestió de l'ONU la necessitat de caminar junts per a combatre "aquelles idees que es propaguen per part d'alguns països relacionades amb una volta arrere" perquè "l'egocentrisme, l'exclusió i la xenofòbia han de ser erradicats".

Així s'ha pronunciat després de la recepció oficial en el Palau de la Generalitat als integrants d'aquest comité, en la qual també ha destacat el compromís del Consell amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides: "Volem ser una comunitat propagadora d'eixos objectius".

Ha posat en valor accions com la Llei de Cooperació i Desenvolupament Sostenible de la Comunitat Valenciana o el Codi Ètic del Turisme Valencià, així com les accions contra el canvi climàtic.

A l'acte han assistit la presidenta de la Comissió de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions de l'ONU i secretària general adjunta d'aquest organisme Jan Beagle i el també secretari general adjunt de la institució Peter Drennan. A més, també ha participat el delegat del Consell per a la Unió Europea i Relacions Externes, Joan Calabuig.

Lluita contra la desigualtat

"La nostra visió del món està completament alineada amb els objectius de les Nacions Unides", ha manifestat Puig, que ha subratllat que la Comunitat Valenciana manté una posició compromesa amb la pau, la lluita contra la desigualtat i la defensa d'una sanitat i educació universals i gratuïtes, prestades sense tindre en compte la condició econòmica, social i racial de les persones.

El cap del Consell ha subratllat a més la tasca del Centre de Comunicacions de l'ONU, instal·lat a Quart de Poblet, i ha afirmat que és "una enorme alegria ser seu d'una instal·lació tan important".

En aquest sentit, Jan Beagle ha assegurat que les infraestructures de l'ONU a Quart de Poblet "són un element clau que permet guiar el treball de les Nacions Unides i permet fer-ho de forma més ràpida a tot el món".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento