Comunitat Valenciana

Catalá: "Quan un té el finançament correcte, l'endemà ho pot demostrar"

  • "Qui no ho demostra l'endemà no crec que ho puga demostrar en 20 dies", assegura.
  • La portaveu adjunta del PP en Les Corts diu que han de donar explicacions però "no només a Podem".
María José Català en atenció als mitjans
María José Català en atenció als mitjans
PPCV
María José Català en atenció als mitjans

La portaveu adjunta del PPCV en Les Corts María José Catalá ha assegurat aquest dijous en referència a la investigació judicial sobre el presumpte finançament irregular de PSPV i Bloc en la campanya electoral de 2007 que "una persona, quan té el finançament correcte del seu partit, l'endemà ho pot demostrar i qui no ho demostra l'endemà no crec que ho puga demostrar en 20 dies".

Així s'ha pronunciat Catalá en declaracions als mitjans sobre el termini de 20 dies en el qual les dos formacions s'han compromés a aportar a Podem la informació recaptada sobre la comptabilitat d'eixos comicis i ha recalcat que "ningú està donant explicacions" i no entén "que el que no es puga demostrar en una setmana es puga demostrar ara en 20 dies".

"No acabe d'entendre que un partit porte 15 dies sense demostrar que les campanyes de 2007 i 2011 van ser correctes i ara resulta que a Podem li diuen que en 20 dies ho van a demostrar i van a traure tots els papers", ha dit Catalá, que ha assegurat no saber "si estan volent guanyar temps, estan jugant a la distracció o estan prenent-los el pèl als senyors de Podem, que estan entrant a totes i acabaran deixant-se enganyar", com fan "dos de cada tres dies en aquestes Corts".

Ha remarcat també que "han de donar explicacions, però no només de cara a Podem intentant transmetre una imatge diferent al PP, no, han de donar explicacions i punt, han de traure la documentació i punt, i no només a Podem, a tots els valencians".

Per a la parlamentària del PP resulta "una falta de respecte" que diguen que aportaran la informació en 20 dies a Podem: "Escolta, fa 15 dies havien d'haver-li donat els papers a tots els valencians i no ho han fet. Dubte que siga correcta l'estratègia, van a haver de donar explicacions en seu parlamentària vullguen o no vullguen i no només als senyors de Podem".

Així mateix, Catalá ha manifestat que veu "més preocupat al PSPV i a Bloc Compromís a escenificar que ells afronten aquesta crisi de forma diferent al PP que a donar explicacions".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento