Comunitat Valenciana

Podem presenta el dia 20 les seues propostes per a "superar la hibernació del Botànic" en l'últim tram de legislatura

  • Podem Comunitat Valenciana presentarà divendres que ve 20 d'abril les seues propostes per a l'últim tram de la legislatura en l'acte 'Horitzó 2019', que comptarà amb càrrecs autonòmics, locals i estatals. L'objectiu és "superar la fase d'hibernació en la qual el Consell manté l'Acord del Botànic".
Cartell de la trobada
Cartell de la trobada
PODEM
Cartell de la trobada

La formació morada es prepara així per al pròxim any electoral, que espera "transcendental" en suposar "si el cicle de canvi iniciat en 2015 es consolida o es queda com una simple millora en la gestió del PP", adverteix Podem en un comunicat.

La trobada, 'Horitzó 2019: 11 propostes per a un futur millor' se celebrarà de 19 a 21 hores en la Sala Goerlich del Museu del Carme de València. Podem donarà a conéixer a la ciutadania les bases programàtiques que marcaran "el rumb del canvi polític valencià" de cara a les eleccions autonòmiques i municipals del pròxim exercici.

En aquest context, el partit veu necessari avançar cap a transformacions "més profundes" en aspectes com el model productiu, la transparència institucional i la gestió sostenible dels recursos. Des de Podem subratllen que "l'aconseguit fins ara només és útil si serveix com a ferramenta per a apuntalar la transformació social que beneficie el conjunt de valencians".

L'executiva encara aquest any electoral amb "ànims recarregats per a liderar aquesta nova fase del canvi polític en el Pais Valencià", en el que considera "una cita decisiva en la qual el canvi de rumb respecte al model del PP s'ha de consolidar, complint amb les expectatives de transformació de la societat valenciana".

"HORITZÓ DE CANVI"

Per a aconseguir-ho, 'Horitzó 2019' presentarà les propostes concretes sobre les quals treballarà la formació en totes les institucions en les quals té representació durant el que queda de legislatura, que asseuran les bases per a un "horitzó de canvi" que espera consolidar durant enguany.

L'acte comptarà amb càrrecs de les Corts Valencianes, ajuntaments, Congrés i Senat. Servirà també per a fer balanç del treball realitzat durant aquests tres anys en les institucions.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento