Comunitat Valenciana

El Tour Google Actívate 2018 arriba a València amb cursos i tallers gratuïts per a adquirir competències digitals

  • El Tour Google Actívate 2018 arribarà aquest divendres a València. Es tracta d'un autobús que ofereix cursos i tallers en competències i habilitats digitals de forma gratuïta amb l'objectiu de facilitar als alumnes l'accés al mercat laboral.

Les activitats previstes començaran aquest divendres a les 12.30 hores amb l'arribada de l'autobús a l'Estació del Nord on estarà fins al 15 d'abril. Els tallers i cursos serà de 12.30 hores i fins a les 20 hores.

El vehicle ha sigut condicionat per a celebrar xarrades, tallers, mentories sobre marca personal i emprenedoria, networking, i diverses activitats destinades a les persones que vullguen millorar el seu perfil professional adquirint competències digitals, segons ha informat l'entitat en un comunicat.

Fins al moment, 16.000 valencians s'han format ja en competències digitals amb el programa Google Actívate, ha indicat el director de Polítiques i Assumptes Públics de Google Espanya, Francisco Ruiz Antón, qui ha destacat que el compromís de la companyia amb la Comunitat Valenciana és "seguir oferint aquesta formació, tan demandada per les empreses, de manera que els alumnes puguen millorar la seua empleabilitat".

Una vegada que l'autobús continue la seua ruta cap a altres ciutats, Google Actívate romandrà a València impartint formacions presencials gratuïtes durant els mesos d'abril i maig. Així, oferirà un curs Bàsic de Màrqueting Digital, del 23 al 27 d'abril, que s'impartirà en la Universitat de València; i un taller d'Estratègia Digital per al teu Negoci, dirigit a pimes, que tindrà lloc el 8 de maig en la Cambra de comerç de València.

A més dels cursos presencials, tots els valencians que estiguen interessats poden accedir a l'àmplia oferta de cursos online gratuïts de Google Actívate, que inclou formacions en màrqueting digital, comerç electrònic, cloud computing, desenvolupament d'aplicacions i desenvolupament web, entre d'altres.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento