Comunitat Valenciana

Montesinos vol tornar a la Santa Faç com a alcaldessa d'Alacant i confia a sumar el vot que li falta

  • L'alcaldessa en funcions d'Alacant, Eva Montesinos, ha indicat que treballa per a assistir com a alcaldessa l'any que vé a la romeria de la Santa Faç, que s'ha celebrat aquest dijous en la ciutat, encara que ha insistit que encara no compta amb el vot número 15 que li permeta obtindre la vara de comandament en un ple d'investidura que es preveu per al dimarts o dimecres de la setmana que vé.
Eva Montesinos, en primer terme a la esq, al costat de Ximo Puig en la Santa Faç
Eva Montesinos, en primer terme a la esq, al costat de Ximo Puig en la Santa Faç
AYTO ALICANTE
Eva Montesinos, en primer terme a la esq, al costat de Ximo Puig en la Santa Faç

Montesinos ocupa de forma interina el càrrec d'alcaldessa, després de la dimissió aquest passat dilluns de l'exalcalde socialista, Gabriel Echávarri, processat pel suposat fraccionament de contractes en Comerç i per l'acomiadament d'una treballadora temporal de l'Ajuntament, cunyada del portaveu del PP.

En atenció als mitjans, al final de l'edició número 529 de la romeria en el monestir de la Santa Faç, Montesinos ha destacat que la processó d'enguany ha anat "extraordinàriament bé", que no existeix constància d'incidents i amb una situació meteorològica que "ha acompanyat".

Preguntada per si l'any que vé confia a tornar com a alcaldessa ha dit: "Per a això estem treballant; per descomptat, perquè és el que ens queda de mandat i seria el natural". Així, qüestionada sobre si ha trobat el suport número 15 que li donaria l'Alcaldia, ha precisat: "Estem encara en açò".

Fonts d'Alcaldia han confirmat a Europa Press que el ple d'investidura se celebrara entre dimarts i dimecres de la setmana que vé, atés que l'acreditació del regidor que substituirà Echávarri, Miguel Castelló, no va arribar ahir dimecres des de la Junta Electoral Central.

Així les coses, si arriba demà divendres, han de passar 24 hores per a convocar una Junta de Portaveus i 24 després celebrar el ple, la qual cosa portaria al dimarts o dimecres de la setmana que vé.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento