Comunitat Valenciana

Zapatero vaticina que Ángel Gabilondo serà president de Madrid i que li vindrà "molt bé" a la democràcia espanyola

  • L'expresident del Govern d'Espanya i ex-secretari general del PSOE José Luis Rodríguez Zapatero ha vaticinat que Ángel Gabilondo serà president de la Comunitat de Madrid, i ha assegurat que a la democràcia espanyola li vindrà "molt bé" comptar amb presidents en les comunitats autònomes amb la seua "trajectòria de profunditat, un poc republicana". Dos qualitats que també ha atribuït al president de la Generalitat i secretari general del PSPV, Ximo Puig.
Zapateroen imatge d'arxiu
Zapateroen imatge d'arxiu
Europa Press
Zapateroen imatge d'arxiu

Zapatero s'ha pronunciat en aquests termes a Elda (Alacant), on ha assistit a la inauguració de l'exhibició permanent de la vara de comandament que va pertànyer al president de la II República Manuel Azaña i la qual la ciutat custòdia, en ser preguntat per la situació en la Comunitat de Madrid. En l'acte ha estat present la consellera de Justícia, Gabriela Bravo.

Preguntat sobre si la presidenta madrilenya, la 'popular' Cristina Cifuentes, no té un altre remei que dimitir després de la polèmica pel seu màster, l'expresident socialista ha dit que no li agrada donar consells, "sobretot quan no són demanats i quan segurament aquesta responsable política no està en el seu millor moment i no ho està passant bé".

Així, ha mantingut que "més que subratllar el demèrit", ha de subratllar la "gran confiança" que té sobre el portaveu del PSOE en la Comunitat de Madrid, Ángel Gabilondo, de qui ha vaticinat que serà president dels madrilenys "en el seu moment i quan li corresponga": "És de les personalitats polítiques més valuoses i sòlides en la vida política nacional", ha defès.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento