Comunitat Valenciana

Detingut després d'atrinxerar-se en un club de cites de Monforte (Alacant) un home que va cometre sis delictes en un dia

  • Agents de la Guàrdia Civil han detingut un home com a presumpte autor de la comissió de sis delictes comesos en un mateix dia, dos d'ells robatoris pel procediment de l'estiró a dos dones de 58 i 86 anys que van haver de ser assistides en centres hospitalaris per les lesions patides. La de major edat va ser arrossegada uns 40 metres pel sòl.
Detingut per cometre sis delictes en el mateix dia
Detingut per cometre sis delictes en el mateix dia
GC
Detingut per cometre sis delictes en el mateix dia

El presumpte autor va ser localitzat en un club de cites de Monforte del Cid (Alacant), on va tractar d'atrinxerar-se en un dels magatzems per a evitar la detenció, i presumptament va agredir dos agents, segons ha informat l'institut armat en un comunicat.

Al detingut, de 39 anys i nacionalitat espanyola, se li atribueixen dos delictes de robatori amb violència i intimidació, dos de robatori de vehicle a motor, un de danys i un altre d'atemptat a agent de l'autoritat. La Guàrdia Civil qualifica de "perillós" al detingut, del que assegura que des del matí fins a la mitat de la vesprada "va tindre la comarca de la Vega Baixa en suspens".

El primer dels delictes es va produir a les 9.00 hores en la localitat d'Almoradí, suposadament amb la sostració d'un vehicle tot terreny que, a penes 20 minuts després, hauria utilitzat per a robar amb violència la bossa de mà a una dona de 58 anys a Catral.

Després de fugir del lloc, i deixar el vehicle robat a Callosa de Segura, "es va prendre un descans per a menjar", i a les 17.00 hores presumptament va sostraure un altre vehicle a Rafal. En el temps en què va tardar a arribar a la seua següent destinació, Ciudad Quesada-Rojales, presumptament va robar la bossa a una dona britànica de 86 anys, a la qual va arrossegar fins a 40 metres pel sòl.

Segons la Guàrdia Civil, "va demostrar tan poca humanitat, que, fins i tot en la fugida, va col·lisionar amb força contra el vehicle d'una persona que va intentar ajudar la senyora". Posteriorment, es va dirigir a un club de cites a Monforte del Cid on les patrulles de la Guàrdia Civil, alertades i coordinades per a localitzar-ho, van trobar a les 19.00 hores el vehicle sostret aparcat enfront del local en menys d'una hora, amb la bossa de mà de la segona víctima en el seu interior.

Els agents van entrar a l'establiment, on presumptament va tractar de mantindre's atrinxerat en un dels magatzems i es va oposar "fortament" a la detenció. Després de passar a disposició judicial en els Jutjats de Novelda, s'ha decretat el seu ingrés a la presó.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento