Comunitat Valenciana

Desconvoquen la vaga de tramvia del 10 al 20 d'abril després d'un acostament entre els sindicats i FGV

  • La direcció de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) i el comité de vaga del col·lectiu de conducció de les línies de tramvia de València han acordat desconvocar parcialment les parades programades del pròxim dimarts, 10 d'abril, al divendres 20, després de constatar un "acostament de postures" en l'última reunió, segons ha informat la companyia en un comunicat.
Tramvia
Tramvia
GENERALITAT VALENCIANA - Archivo
Tramvia

Les dos parts esperen obrir una nova via de negociació durant la setmana vinent i, així, "superar el conflicte laboral" plantejat des de fa més d'un any pels maquinistes del tramvia.

Així ho van acordar en l'última trobada Ferrocarrils i les seccions sindicals de SIF, UGT, CCOO, SCF, CGT I SF-IV, a falta de concretar i desenvolupar les propostes plantejades pel comité de vaga.

En la desconvocatoria depositada en el registre de FGV, els sindicats asseguren que "es pot obrir una via de negociació que pot possibilitar un possible acord", per la qual cosa han decidit per unanimitat paralitzar les parades durant deu dies.

Per part de la companyia pública, el director gerent, Juan Andrés Sánchez Jordán, ha mostrat la seua satisfacció per la desconvocatòria i ha assegurat que Ferrocarrils "sempre" ha defès el diàleg com la millor fórmula per a resoldre el conflicte laboral.

En la mateixa línia, ha subratllat la "ferma voluntat" de FGV d'intentar solucionar el problema, en haver plantejat "fins a quatre possibles solucions en les fases de negociació".

Ferrocarrils confia així en què la nova via que s'obri ara "aconseguisca finalitzar un conflicte que s'ha estancat en el temps, amb el consegüent perjuí per als usuaris del tramvia", una cosa que el director ha insistit que la firma lamenta "profundament".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento