Segona edició del primer festival de cinema artesanal a Barcelona

  • Està dedicat en exclusiva a pel·lícules autoproduïdes de directors emergents que no han pogut ser distribuïdes en el circuit comercial.
  • Un jurat professional avaluarà i premiarà les diferents cintes en projecció, totes elles d'estrena a Barcelona.
Cartell de la pel·lícula 'The Lightest Darkness'.
Cartell de la pel·lícula 'The Lightest Darkness'.
ARXIU
Cartell de la pel·lícula 'The Lightest Darkness'.

Els Cinemes Girona acullen d'avui al diumenge la segona edició del Craft Film Festival de Barcelona, el primer certamen de cinema de Barcelona dedicat en exclusiva a les pel·lícules autoproduïdes de directors emergents que no han pogut ser distribuïdes en el circuit comercial.

En l'edició d'enguany, un jurat professional avaluarà i premiarà les diferents cintes en projecció.

Totes elles són d'estrena a Barcelona i entre els títols dins del programa hi ha Paradoxical (Taiwan, 2017), The Astronaut's Bodies (Alemanya, 2017), The Albino's Trees (Japó, 2016), Consolation (Polònia, 2016), Horse Riders (Macedònia, 2017) i The Lightest Darkness (Rússia, 2017).

Cinemes Girona. Fins al diumenge. Preu: 5,90 euros. Més informació: www.craftfilmfestbcn.com.

Espíritu de Montjuïc a Montmeló

La setena edició d’aquest festival familiar del motor  històric se celebra aquest cap de setmana a Montmeló. Serà la primera cursa de la temporada del programa esportiu Peter Auto Series, el que suposa que al Circuit de Catalunya arribaran per primer cop les més importants curses de vehicles històrics del moment. Circuit de Catalunya. Fins  al diumenge. Més informació: www.espiritudemontjuic.com.

Dia Mundial de l’Activitat Física

Sota el lema +actius cada dia, avui se celebra el Dia Mundial de l’Activitat Física amb activitats per combatre el sedentarisme. L’acte central de la jornada es trobarà a Igualada, que acollirà activitats pensades per a persones de totes les edats que esperen aplegar unes 5.000 persones. Catalunya participa d’aquesta celebració des del 2010. Més informació al web www.esport.gencat.cat.

In Dance Barcelona

Aquest esdeveniment de ball europeu de tres dies de durada aplegarà a Barcelona a joves apassionats per les diferents disciplines de la dansa urbana i a artistes convidats a partir de competicions, sessions i una gala final a la sala Hiroshima.  www.indancebarcelona.com.

Cursa d’El Corte Inglés

Una de les grans proves populars de Barcelona fa 40 anys. La Cursa d’El Corte Inglés. La  cursa manté un recorregut de 10,766 quilòmetres i tornarà a passar per dins de l’Estadi Olímpic. Enguany, la prova se solidaritza amb l’ONG Pallapupas. Diumenge a partir de les 9 hores. Inscripcions gratuïtes. www.cursaelcoretingles.cat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento