Aznar clausurarà a València un acte de FAES sobre "la pressió nacionalista" a la Comunitat
Aznar clausurarà a València un acte de FAES sobre "la pressió nacionalista" a la Comunitat FAES - Archivo

Així mateix, "es repassaran els casos del País Basc i Catalunya per a assenyalar l'estratègia política que subjau sota la ideologia nacionalista", ha avançat la fundació a través d'un comunicat.

L'acte -que serà inaugurat a les 10.00 hores pel director de FAES, Javier Zarzalejos, i tindrà lloc en el SH València Palace-, comptarà amb la participació d'experts en educació, pedagogia, dret, filosofia i comunicació com el catedràtic de Filologia i exdirector de l'Institut Cervantes Jon Juaristi; el doctor en Filosofia i Ciències de l'Educació i especialista en política educativa en el model autonòmic Jaime Foces; el president del Col·legi Oficial de Pedagogs i Psicopedagogos de la Comunitat Valenciana, Enrique Castillejo; i la periodista i experta en comunicació corporativa Tania de la Torre.

Aquesta és la segona ocasió en què el Fòrum #IDEASFAES se celebra a la Comunitat Valenciana, recorden els responsables de la iniciativa, que apunten que el passat octubre va tindre lloc un primer esdeveniment entorn de l'educació i la sanitat. Amb aquests actes, la fundació "vol impulsar la descentralització de les seues activitats, orientant-les també a l'àmbit autonòmic", subratllen.

Consulta aquí más noticias de València.