Comunitat Valenciana

UGT PV afirma que l'ocupació precària "marca l'evolució de l'atur del mes de març"

  • UGT PV ha afirmat que l'ocupació precària "marca l'evolució de la parada del mes de març": "Confirma l'esdevingut en altres anys: descensos de l'atur provocats per la bona evolució del sector servicis, increments de la contractació per l'impuls de la contractació temporal i increments de l'afiliació conseqüència del moment estacional. Però el que també es confirma, lamentablement, és que l'ocupació creada el passat mes torna a ser temporal, vinculada a l'estacionalitat de les activitats econòmiques i lamentablement precària".

En aquesta línia s'ha expressat Pilar Mora, responsable de Formació, Ocupació i Igualtat de Gènere d'UGT PV, que ha recordat que "des d'UGT se segueix reclamant la potenciació de les polítiques actives d'ocupació des de l'àmbit públic i la derogació de les Reformes Laborals"; Mora ha puntualitzat, a més, que no cal oblidar l'extensió de l'atur de llarga durada, i en eixa línia ha demanat més protecció per atur i que s'amplien els criteris d'accés a les prestacions.

Des d'UGT han incidit en la "necessitat" que el Govern "deixe de mirar cap a un altre costat i comence a dissenyar una estratègia econòmica innovadora, capaç d'enfortir el teixit empresarial del nostre país i asseure les bases d'un model econòmic diferent, més sòlid i que no se sostinga exclusivament sobre la precarietat laboral i els baixos salaris".

"Una vegada més -ha agregat- el Govern del PP ens mostra la seua cara de falta de solidaritat amb la ciutadania en no respondre les seues necessitats a través d'un canvi de les polítiques dutes a terme fins ara", ha dit.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento