Puig destaca que la Comunitat lidera "de nou" la recuperació de llocs de treball

  • El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha destacat que la Comunitat Valenciana lidera "de nou" la recuperació de llocs de treball amb 8.910 valencians que han abandonat aquest mes l'atur. "En termes absoluts som la comunitat autònoma on més s'ha reduït l'atur a Espanya", ha dit.
XIMO PUIG, PRESIDENT DE LA GENERALITAT VALENCIANA
XIMO PUIG, PRESIDENT DE LA GENERALITAT VALENCIANA
Europa Press
XIMO PUIG, PRESIDENT DE LA GENERALITAT VALENCIANA

Puig s'ha pronunciat així després de mantindre aquest dimarts una reunió amb l'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, i en relació a les dades de l'atur del mes de març a la Comunitat Valenciana.

Segons ha assenyalat el 'president', "és evident que encara estem lluny del que volem", però la creació d'ocupació és la "prioritat" del Consell i "continuem creant ocupació per damunt de la mitjana espanyola".

El cap del Consell ha incidit en l'avanç de l'ocupació en la província de Castelló, on hi ha hagut un descens de l'atur del -12,21 per cent i, ha apuntat que des de l'inici de la legislatura són quasi 100.000 les persones que han deixat d'estar aturades a la Comunitat Valenciana i a Castelló ha baixat la xifra un 25 per cent.

"Creiem que són dades positives, tot i que en el tema de l'ocupació mai es pot fer triomfalisme perquè encara queden massa persones que no tenen treball", ha subratllat Puig, qui, no obstant açò, ha dit que "és obvi que el camí d'estabilitat, honradesa i diàleg social del Govern valencià és positiu per a la creació d'ocupació".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento