Detingut a Elda un home que tenia diverses armes per amenaçar i colpejar la seua dona i la seua filla de 15 anys
Detingut a Elda un home que tenia diverses armes per amenaçar i colpejar la seua dona i la seua filla de 15 anys POLICIA NACIONAL

La Comissaria provincial ha indicat que la dona va denunciar davant els agents que s'havia convertit en víctima de violència de gènere. Va explicar diversos episodis violents, en els quals l'arrestat insultava, amenaçava i, fins i tot, li arribava a colpejar tant a ella com a una de les filles del matrimoni.

Davant açò, el grup especialitzat en violència de gènere d'Elda es va fer càrrec de la investigació i va detindre l'autor dels fets a les poques hores des que es va presentar la denúncia.

La dona va entregar als agents diversos rifles d'aire comprimit, un cetme, un revòlver, una pistola, diversos matxets i una catana que pertanyien a la seua parella sentimental per por de que els utilitzara contra ella.

La Brigada de Policia Científica està duent a terme les anàlisis forenses oportunes per a comprovar l'estat de les armes i si les mateixes poden efectuar trets de foc real.

El servici de la Unitat d'Atenció a la Família de la Comissaria d'Elda s'ha fet càrrec de la protecció de les víctimes, tant de la mare com de la menor.

Consulta aquí más noticias de València.