Comunitat Valenciana

Apareixen pintades firmades per BAF a la seu del PSPV-PSOE de Castelló demanant "Llibertat presos polítics"

  • La seu del PSPV-PSOE de Castelló ha aparegut aquest matí amb pintades firmades per les Brigades Antifeixistes (BAF) demanant "Llibertat presos polítics", segons ha denunciat en un comunicat la secretària d'organització dels socialistes a la província, Estíbaliz Pérez, qui ha condemnat l'acte en considerar-lo "intolerable, intimidatorio i incompatible amb la democràcia".
Pintades a la seu del PSPV
Pintades a la seu del PSPV
PSPV
Pintades a la seu del PSPV

Pérez ha lamentat que "els qui s'anomenen a si mateixos antifeixistes facen ús de comportaments obertament feixistes en els quals la violència està present". Ha destacat que "una de les actituds més violentes que pot haver-hi és la d'anar a la casa d'algú a intimidar-lo".

I és "evident", ha agregat, que "els integrants de BAF demostren el seu caràcter feixista i totalitari quan es dirigixen a la Casa del Poble de Castelló per a intimidar la direcció i la militància del Partit Socialista", ha dit.

La secretària d'organització del PSPV-PSOE de Castelló ha advertit que "res ni ningú aconseguirà doblegar el Partit Socialista, que no cedirà en el seu compromís amb la defensa de la llibertat, la democràcia i els drets de les persones, especialment, de les més desfavorides".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento