Els fets van ocórrer quan la víctima va ser abordada per un home en les escales de l'edifici i introduïda per la força en un altre domicili. Allí, a punta de navalla, el detingut presumptament li va llevar els ¡ diners i va començar trencar-li la roba per a poder realitzar-li tocaments. Després d'un forcejament, la dona va aconseguir escapar de la vivenda i es va refugiar en el pis que havia netejat.

Segons la comissaria provincial, el Grup I de Policia Judicial de la Comissaria d'Elx va començar les investigacions arran de la denúncia formulada per la víctima en què va manifestar el que havia ocorregut.

Els fets van succeir en finalitzar la dona l'últim treball del dia netejant pisos. Mentre baixava per les escales per a dirigir-se al seu domicili va ser abordada per un home, que suposadament la va enganyar realitzant-li diverses preguntes perquè ella s'aproximara a la porta on ell es trobava i així introduir-la per força en una vivenda.

Dins del domicili, li va mostrar una navalla a la víctima mentre li deia que li donara tot el que tenia, i la víctima li va proporcionar tot els seus diners, la bossa i el DNI. L'home li va trencar amb la navalla la roba, mentre li tocava el cos.

La dona es va resistir i va ser espentada al sòl i colpejada, però després d'un forcejament va aconseguir fugir i refugiar-se en el domicili que havia netejat, on va ser socorreguda per la propietària.

La investigació va culminar amb l'arrest del presumpte autor dels fets, un home de nacionalitat espanyola i de 25 anys com a suposat responsable d'un delicte d'abús sexual i un altre de robatori amb violència i intimidació pels quals va ser posat a disposició judicial.

Consulta aquí más noticias de València.