La CVMC licita el doblatge de pel·lícules, sèries i documentals per a À Punt per un màxim de tres milions d'euros
La CVMC licita el doblatge de pel·lícules, sèries i documentals per a À Punt per un màxim de tres milions d'euros CVMC - Archivo

El Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) ha aprovat aquest divendres el contracte de doblatge per a la nova televisió autonòmica per un preu màxim de tres milions d'un euros. El contracte, que tindrà un any de durada, inclou el doblatge de pel·lícules, sèries d'animació, ficció i documentals destinats a ser emesos en À Punt.

En la reunió de l'òrgan a Burjassot (València), la directora general d'À Punt Mèdia, Empar Marco, ha explicat als membres del Consell que la direcció treballa "intensament" per a dotar a les delegacions d'Alacant, Castelló i Madrid de "les mínimes condicions per a començar a treballar", segons ha informat la Corporació en un comunicat.

Marco ha avançat en la trobada que s'engegarà un informatiu matinal de ràdio quan tinguen eixes condicions en les delegacions i s'haja incorporat el personal necessari. També ha anunciat que a principis del pròxim mes d'abril s'estrenarà la plataforma multimèdia definitiva, per la qual cosa À Punt Mèdia ja treballa en la migració de continguts.

D'altra banda, el màxim òrgan de la CVMC ha donat llum verda aquest divendres al codi d'autorregulació per a la defensa de drets del menor. Aquest document marca les franges de protecció reforçada i la senyalització visual dels programes i espais de promoció, tant per a la televisió com per a la web. À Punt també habilitarà un sistema per a tramitar reclamacions o suggeriments per a facilitar que la ciutadania trasllade la seua opinió.

PETICIÓ PER A RECUPERAR L'ARXIU DE RTVV

Pel que fa a l'Arxiu Audiovisual de l'extinta Radiotelevisió Valenciana (RTVV), el Consell Rector de la CVMC ha acordat proposar els grups parlamentaries de les Corts que adopten "les mesures que faça falta" perquè s'adscriga a la Corporació amb tots els mitjans materials, pressupostaris i humans, i "sense perjuí perquè siga un arxiu al servei de tots els valencians".

Consulta aquí más noticias de València.