Educació destina 450.000 euros a les beques per a la promoció de l'excel·lència acadèmica de l'alumnat universitari
Educació destina 450.000 euros a les beques per a la promoció de l'excel·lència acadèmica de l'alumnat universitari GENERALITAT VALENCIANA - Archivo

Aquesta beca, a la qual la Generalitat destinarà durant enguany un total de 450.000 euros, té com a principal objectiu premiar l'esforç i valorar el rendiment acadèmic dels millors alumnes de cada titulació universitària.

En concret, consistirà en l'exempció del pagament de la taxa de matrícula per a la realització d'un màster o curs de formació durant el curs 2017-2018 o 2018-2019, així com l'expedició d'un diploma acreditatiu de l'excel·lència acadèmica. L'import màxim de la beca serà de 3.000 euros.

El nombre de beneficiaris per universitat serà d'un per cada títol superior, sempre que haja completat el pla d'estudis en el curs 2016-17. En el cas que aquest alumne renuncie, es proposarà per a la beca al següent que tinga la màxima puntuació i així successivament fins a l'acceptació de la beca, sempre que no hi haja una diferència superior a 0,5 punts pel que fa al que major puntuació haja obtingut.

Consulta aquí más noticias de València.