Les grans superfícies esperen "gran volum de compres" aquests dies
Les grans superfícies esperen "gran volum de compres" aquests dies EUROPA PRESS - Archivo

Els comerços de les zones de gran afluència turística (ZGAT) reobrin aquesta Setmana Santa, divendres 30 de març i diumenge 1 d'abril, dates en les quals esperen obtindre un "gran volum de compres destinades tant al consum d'aquests dies de vacances, com a les compres d'equipament per a les segones residències".

Així ho ha manifestat el portaveu de l'Associació Nacional de Grans Empreses de Distribució (ANGED) a la Comunitat Valenciana, Joaquín Cerveró, en un comunicat en el qual ha destacat que el diumenge passat, 25 de març, es va convertir en el quart dia del mes amb més vendes en les grans superfícies valencianes, que van rebre prop de 800.000 visites.

Segons Anged, en aquests dies la despesa dels turistes es multiplica, i si bé la mitjana anual és de 35 euros diaris de despesa de cada turista en productes comercials, en Setmana Santa la xifra s'acosta 60 euros a la Comunitat Valenciana.

A més, "la Comunitat Valenciana lidera a Espanya el creixement del turisme de costa i en el nostre mercat turístic està creixent de forma important la quota de turisme estranger d'alt nivell adquisitiu", ha subratllat Cerveró. Tant és així que "els diumenges i festius han passat a ser un dels tres dies més importants en vendes de la setmana", ha conclòs.

Consulta aquí más noticias de València.