'Todos queríamos matar al presidente', nominada als Rome Web Awards
'Todos queríamos matar al presidente', nominada als Rome Web Awards REMITIDA

La websèrie 'Todos queríamos matar al presidente', triada com a millor thriller en la passada edició del NYC Web Fest, ha rebut 16 nominacions en els Rome Web Awards de 2018.

En la seua cinquena edició, els "oscars italians de la web" compten amb 92 treballs en competició procedents de 27 països diferents, entre ells, dos ficcions espanyoles: 'Todos queríamos matar al presidente' i 'Adiós a las chicas', de Dafne Corregidor i Javier Balaguer.

Escrita i dirigida per Ana Ramón Rubio i produïda per Miguel Cañizares, la producció valenciana mescla la comèdia i el thriller a parts iguals en una història sobre un grup de treballadors que bromegen amb enverinar el menjar del president del govern una nit que aquest apareix davant d'ells.

Ana Caldas, Jaime Reynolds, Fede Rey, María Albiñana o Ana Conca són alguns dels possibles sospitosos en la misteriosa defunció del president al matí següent.

16 nominacions

Entre les nominacions rebudes per la ficció valenciana figuren Millor Thriller, Millor Direcció Thriller (Ana Ramón Rubio), Millor Creació Europea, Millor Actor Protagonista (Jaime Reynolds com a Emilio), Millor Actriu Protagonista (Ana Caldas com a Rosana i Fede Rey com a Debora Solano), Millor Actor de Repartiment (Joan Manuel Gurillo com a El President), Millor Actriu de Repartiment (María Albiñana com a Dona del President), Millor Cartell Thriller (disseny Creatias - Diseño y Comunicación), Millors Diàlegs i Millor Càsting Thriller.

Part de l'equip de la sèrie, que actualment es troba als Estats Units, ha rebut amb molta alegria la notícia. "Estem molt, molt contents de veure reconegut el treball de tot l'equip. Els actors estan espectaculars en la sèrie i les nominacions de Jaime Reynolds, Ana Caldas o Fede Rey ens fan especialment feliç. També les tècniques, com a Millor Direcció, Millor Guió o Millor Cartell", explica Ana Ramón Rubio, directora i guionista.

"La veritat és que és un d'eixos projectes en els quals absolutament tot l'equip rema en la mateixa direcció per a traure-ho endavant i aquest tipus de reconeixements són molt gratificants per a tots" afirma la director.

"Ja participàrem en els Rome Web Awards l'any 2015 amb el nostre anterior projecte, Sin Vida Propia, on ens vam alçar amb tres premis: millor direcció de comèdia, millor creació europea i millor cartell", afirma el seu productor, Miguel Cañizares, "així que tornar a Itàlia amb aquesta nova sèrie ens ha fet molta il·lusió".

Consulta aquí más noticias de València.