El ple de l'Ajuntament d'Alacant aprova el pressupost definitivament amb el vot de qualitat de Montesinos
El ple de l'Ajuntament d'Alacant aprova el pressupost definitivament amb el vot de qualitat de Montesinos EUROPA PRESS

Per contra, han votat en contra els edils de PP, Ciutadans i la no adscrita Nerea Belmonte. D'eixa manera, i davant la no assistència del sisé edil del PSPV, l'alcalde ixent, Gabriel Echávarri, s'ha produït un empat a 14 vots, que en una segona votació, el vot de qualitat -compta doble-, de Montesinos com a alcaldessa en funcions ha trencat l'empat i ha permès aprovar els comptes.

El ple ha estat protagonitzat per la no assistència de Gabriel Echávarri, que deixarà el càrrec el dia 9 d'abril, però que ja no té agenda. Echávarri va anunciar a València el divendres de la setmana passada que abandonava l'acta d'edil pel seu doble processament, per l'acomiadament d'una treballadora temporal de l'Ajuntament, cunyada del portaveu del PP, Luis Barcala, i pel suposat fraccionament de contractes en la Regidoria de Comerç.

La no assistència d'Echávarri ha provocat la recriminació de Belmonte que ha qüestionat que malgrat seguir tenint sou de l'Ajuntament no haja acudit. La no adscrita ha raonat el seu vot en contra perquè l'alcalde doblement processat no ha abandonat encara la seua acta.

Consulta aquí más noticias de València.