L'incident es va produir sobre les 19.00 hores de la vesprada d'aquest dimarts, quan la torre de vigilància va detectar un catxerulo que podria posar en risc l'operativa dels vols i va donar avís al 112 perquè les forces de seguretat de l'Estat localitzaren la persona que la manejava.

El catxerulo va causar retards en sis vols, quatre d'arribada, que es van veure obligats a mantindre's en l'aire més temps, i altres dos d'eixida. Les esperes van arribar als 20 minutos en un dels casos, en la resta van oscil·lar entre cinc i deu minuts. Finalment, a les 19.35 hores, el vent va desplaçar el catxerulo i es va restablir el trànsit aeri de l'aeroport valencià.

Segons ha pogut saber Europa Press, la Comissaria de Quart de Poblet va ser alertada per la sala del 091 de l'existència del catxerulo, en la pista N3 de l'aeroport, que estava interrompent el trànsit aeri.

Agents de policia juntament amb l'helicòpter Còndor van realitzar batudes que van permetre trobar el catxerulo en la zona de càrrega. En eixe moment, van comprovar que portava lligada documentació d'una invitació d'aniversari, encara que encara no s'ha localitzat el propietari.

Consulta aquí más noticias de València.