El detingut a Castelló per matar el pare de la seua exparella va obligar la filla d'aquesta a despullar-se
El detingut a Castelló per matar el pare de la seua exparella va obligar la filla d'aquesta a despullar-se EUROPA PRESS

Tant el detingut com la filla de la seua exparella, una xica de 22 anys a la qual també va ferir, continuen ingressats en planta en l'Hospital General de Castelló i evolucionen favorablement de les seues ferides, segons han confirmat fonts del centre hospitalari.

El Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) va precisar que la jove presenta ferides en una mà i en els dits, mentre que el presumpte agressor presenta ferides múltiples.

L'home va ser detingut aquest dimarts després de presumptament matar el pare de la seua exparella i ferir la filla d'aquest, de 22 anys, en un domicili del Camí Morera del Grau de Castelló, després que la que havia sigut companya sentimental li denunciara aquest mateix dilluns per amenaces de mort, segons van informar a Europa Press fonts de la Prefectura Superior de Policia.

El succés es va produir sobre les 15.30 hores d'aquest dimarts en el domicili del pare de l'ex-companya sentimental, on suposadament el detingut va obligar la filla de la seua exparella a despullar-se després d'amenaçar-la amb un ganivet.

Davant aquesta situació, en un moment donat, l'avi de la xica es va abalançar sobre ell i es va iniciar un forcejament entre tots dos. Finalment, el detingut va matar el pare de la seua exparella amb un arma blanca i va ferir la filla d'ella en la mà.

L'exparella del detingut havia interposat aquest dilluns una denúncia contra ell davant la Policia Nacional, en la qual assenyalava que l'home l'havia amenaçat de mort. Després de la denúncia, es va establir un dispositiu de cerca i captura de l'home, així com la protecció de la dona en un lloc diferent al seu domicili, segons fonts de la investigació.

Des de la Prefectura es va precisar que sobre ell pesava un orde d'allunyament i que la denunciant, víctima de violència de gènere, no estava en el domicili dels seus pares quan la seua exparella es va presentar en la casa.

Consulta aquí más noticias de Castelló.