L'home va amenaçar la víctima en presència dels agents de Policia Local que havien acudit al gener al domicili després de rebre una telefonada del 112 que els alertava d'una forta discussió de parella.

Quan els agents van cridar la porta del citat domicili, la dona els va indicar que acabava de discutir amb la seua parella i els va demanar que li'l portaren detingut perquè pensava interposar denúncia. En eixe moment, l'home es va dirigir a la dona, en presència dels policies, i amb ànim d'intimidar-la li va dir que ell aniria detingut però que ella ho pagaria "car" i que això "no quedaria així".

La sentència va ser fruit d'un acord entre la defensa de l'home i el fiscal. L'acusat es va declarar culpable. La víctima, segons arreplega la sentència del Jutjat penal 3 de Castelló, es va negar a interposar denúncia pels fets i en la seua compareixença davant el jutge es va acollir a no declarar.

El Jutjat va imposar l'home, a més, la prohibició d'acostar-se a la dona durant un any.

El Jutjat de Violència sobre la Dona de Castelló no ha rebut cap altra denúncia de la víctima contra ell. El Jutjat no ha rebut comunicació del suposat trencament de l'orde d'allunyament que s'hauria produït el cap de setmana passat i pel que la Policia li estava buscant.

Consulta aquí más noticias de Castelló.