L'admissió d'alumnes per al pròxim curs arrancarà el 17 maig

  • Les sol·licituds per a Educació Infantil i Primària es podran presentar entre el 17 i el 24 de maig.
  • Quant als estudiants d'ESO i Batxillerat, la presentació  es realitzarà entre el 17 i el 28 de maig.
Imatge d'arxiu d'un aula
Imatge d'arxiu d'un aula
GVAEDUCACIO

La Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport ha publicat en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) el calendari d'admissió de l'alumnat per al pròxim curs 2018-2019 en els ensenyaments d'Educació Infantil, Primària, ESO i Batxillerat en els centres docents sostinguts amb fons públics.

Així, s'estableix que les famílies dels escolars d'Educació Infantil i Primària podran presentar en els centres educatius les seues sol·licituds entre el 17 i el 24 de maig. Una vegada comprovades i baremades, la publicació de les llistes provisionals es realitzarà el 4 de juny.

Posteriorment, s'obrirà un període de reclamacions entre el 4 i el 6 de juny, i una vegada ateses les reclamacions, seran publicades les llistes definitives d'admesos en els centres el dia 13 de juny.

Pel que fa al procés de matriculació de l'alumnat d'Infantil i Primària, aquest es realitzarà entre els dies 14 de juny al 2 de juliol, detalla la resolució donada a conéixer pel departament que dirigeix Vicent Marzà.

ESO i Batxillerat

Quant als estudiants d'ESO i Batxillerat, la presentació de sol·licituds es realitzarà entre el 17 i el 28 de maig i una vegada s'haja realitzat la baremació, es coneixeran les llistes provisionals la publicació de les quals està prevista per al 12 de juliol en els centres educatius.

Les reclamacions podran realitzar-se durant els dies següents, fins al 16 de juliol, i una vegada resoltes es procedirà a publicar les llistes definitives dels alumnes admesos, el 19 de juliol. La matriculació en el cas de Secundària i Batxillerat queda fixada per al període que s'estén entre el 19 i el 26 de juliol.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento