Oltra sobre la investigació de presumpte finançament il·legal de PSPV i Bloc:"Compromís es va fundar molts anys després"
Oltra sobre la investigació de presumpte finançament il·legal de PSPV i Bloc:"Compromís es va fundar molts anys després" EUROPA PRESS

Oltra s'ha manifestat així davant els mitjans durant una visita que ha realitzat a la seu del Comité Econòmic i Social de la Comunitat Valenciana a Castelló en ser preguntada sobre aquest tema.

La coportaveu de Compromís s'ha remès al contingut del comunicat que ha enviat el Bloc, i ha assegurat que no té res més que afegir al que diu l'escrit. "Estem en una fase incipient i, per tant, és el comunicat que s'ha enviat i no tinc res més que afegir", ha insistit.

En eixe comunicat, el Bloc, partit majoritari en Compromís, ha manifestat que confia "en la bona actuació de les direccions anteriors" del partit i en què es demostre que és "fals" la informació sobre un presumpte finançament il·legal de la seua campanya electoral de 2007.

Preguntada per si aquestes investigacions poden afectar Compromís en les pròximes eleccions, Oltra entén que la coalició Compromís no té a veure amb això, "ja que es va fundar molts anys després d'aquest període del que s'està parlant i, per tant, no veig que tinga relació".

Consulta aquí más noticias de Castelló.