Podem exigeix explicacions a PSPV i Compromís sobre el finançament i adverteix de l'afecció al Botànic
Podem exigeix explicacions a PSPV i Compromís sobre el finançament i adverteix de l'afecció al Botànic PODEM

En declaracions als mitjans, Estañ ha ressaltat que "un aspecte bàsic del Botànic, que va aconseguir començar una època de canvi a la Comunitat Valenciana, tenia a veure amb la regeneració democràtica, amb no repetir i fer les mateixes pràctiques que el PP" i, per tant, van a estar "exigint explicacions per a donar un poc de llum sobre les informacions" aparegudes en premsa.

Preguntat sobre l'àmbit en el qual demanaran eixes explicacions, ha indicat que, d'una banda, es poden demanar en seu judicial i estan "veient la fórmula" i per una altra, en seu parlamentària, a més de la comissió de seguiment del propi pacte del Botànic. Segons ha dit, encara és prompte per a dir si demanaran personar-se en la causa i ha incidit que eixes són les dos esferes en les quals poden treballar.

Estañ ha explicat que no ha parlat amb dirigents del PSPV o Compromís perquè abans volien tindre més informació "sobre quals eren els casos concrets". "No és la mateixa responsabilitat pel que estem veient que tindria a veure amb el PSPV que amb l'actuació del Bloc, ja que alguns casos tenen a veure amb Egevasa, hem d'analitzar-ho, ja que pareix en alguns casos un poc contradictori, s'està parlant de pagar una campanya que aniria en contra del PP", ha dit, per la qual cosa no volen tindre contactes previs fins a tindre clara tota la informació.

Consulta aquí más noticias de València.