Morera defèn el finançament del Bloc: "Mai ha estat fora de la legalitat, és públic, transparent i correcte"
Morera defèn el finançament del Bloc: "Mai ha estat fora de la legalitat, és públic, transparent i correcte" INMA CABALLER/CORTS - Archivo

En declaracions als mitjans en Les Corts, l'actual president del Parlament valencià, ha assenyalat que la informació que publica El Mundo els ha "sorprès" perquè no han rebut "cap reclamació de cap centre oficial sobre el finançament del Bloc" i ha assegurat que si se'ls demana informació la posaran a la disposició de qui la reclame.

"Molta tranquil·litat", ha repetit en vàries ocasiones Morera, que considera que açò "s'emmarca dins d'una reiterada i sistemàtica denúncia del PP", al que ha recordat que "en política no val tot" i "embrutar el nom d'una organització modèlica que no té cap imputat dins de la seua trajectòria no és correcte".

Preguntat sobre si pot negar els fets que s'investiguen, ha indicat que desconeix eixos fets i ha defès la legalitat del finançament del Bloc: "A partir d'ací, que algú es puga inventar o que algun tercer faça plantilles, no tinc res a dir".

Ha incidit que la informació sobre les campanyes "és pública" i ha reiterat que s'ha fet "un treball exemplar en l'administració interna i el finançament de les múltiples campanyes electorals" de la formació nacionalista.

Morera ha indicat que li pareix "molt bé" que la Policia investigue qualsevol fet que es denuncia i ha reiterat que els seus comptes "són molt transparents, molt clars, tot amb factures i una actuació molt correcta que per a si ja voldria el PP".

Preguntat sobre d'on creu que podria eixir eixa denúncia, ha recordat que "hi ha un senyor, Luis Salom, que ha denunciat a més de 40 càrrecs públics" -en al·lusió a l'assessor del grup municipal del PP en l'Ajuntament de València- però "podria ser un altre". "No sabem, quan se'ns comunique oficialment actuarem en conseqüència", ha agregat.

Consulta aquí más noticias de València.