El Bloc confia en la "bona actuació" de la direccions anteriors i destaca la seua "tolerància zero" amb la corrupció
El Bloc confia en la "bona actuació" de la direccions anteriors i destaca la seua "tolerància zero" amb la corrupció EUROPA PRESS - Archivo

El Bloc, partit majoritari en Compromís, ha manifestat aquest dimecres que confia "en la bona actuació de les direccions anteriors" del partit i en què es demostra que és "fals" la informació sobre un presumpte finançament il·legal de la seua campanya electoral de 2007.

"El Bloc s'ha distingit per una actuació honesta i per lluitar contra la corrupció des de tots els àmbits on ha estat present. Nosaltres tenim tolerància zero amb la corrupció, abans, ara i sempre", ha remarcat.

Així ho ha indicat la formació en un comunicat, després de conéixer-se aquest mateix dimecres que un jutjat de València investiga un presumpte finançament il·legal del PSPV i el Bloc durant la campanya electoral de 2007, notícia que, asseguren, han rebut "amb sorpresa i preocupació".

"No tenim cap notificació oficial respecte a res. No ens consta cap actuació incorrecta respecte a les coses publicades", ha puntualitzat el Bloc que ha assenyalat que en les pròximes hores recopilarà "tota la informació sobre els fets descrits per a aclarir i poder descartar qualsevol actuació incorrecta".

No obstant açò, ha subratllat que l'actual direcció del Bloc confia "en la bona actuació" de les executives anteriors. "Confiem que es demostre que les informacions són falses", ha manifestat.

No obstant açò, ha assegurat que en cas que es detecte "alguna actuació incorrecta s'activaran els mecanismes interns recollits en els estatuts del partit i en el Codi Ètic per a determinar les responsabilitats polítiques i actuar en conseqüència seguint el principi de tolerància zero".

"El Bloc té com principi indefugible l'honestedat i actuació rigorosa de la nostra militància i els nostres càrrecs públics en l'exercici de les seues funcions. La corrupció política ha sigut una dels principals xacras que hem patit els valencians i no anem a permetre que res ni ningú embrute el bon nom de la nostra organització i els milers de militants que es deixen la pell dia a dia pel nostre país i la seua gent. No tots som iguals", ha remarcat.

Consulta aquí más noticias de València.