Un catxerulo provoca un xicotet caos en l'aeroport de València
Un catxerulo provoca un xicotet caos en l'aeroport de València EUROPA PRESS

Un catxerulo que volava en l'espai aeri de l'aeroport valencià de Manises va provocar en la vesprada del dimarts retards de vint minuts en un vol d'arribada i esperes de fins a deu minuts en altres cinc vols.

La torre de control de l'aeroport va albirar un catxerulo en l'espai aeri de Manises que podia suposar un risc i va avisar al servei d'emergències 112 perquè ho comunicara a les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat, segons han informat a EFE fonts aeroportuàries.

Es va decidir llavors establir esperes en les eixides i arribades i un dels vols previstos va retardar vint minuts la seua arribada i altres cinc van haver d'esperar entre cinc i deu minuts.

En total van resultar afectats per aquest incident, que va ocórrer entre les 19 i les 19.30 hores del dimarts, quatre vols d'arribada i dos d'eixida. El vent va desplaçar laparell i, al no suposar ja un risc, es va reprendre la normalitat en l'activitat de l'aeroport. Fonts de l'aeroport han indicat que aquests incidents no són habituals.

Consulta aquí más noticias de València.