Comunitat Valenciana

Detingut un home per amenaçar amb una escopeta a una veïna amb la qual va discutir des del balcó

  • Agents de la Policia Nacional han detingut un home acusat d'amenaçar de mort amb una escopeta a una veïna amb la qual va discutir des del balcó de la seua vivenda, segons ha informat Prefectura en un comunicat.

L'home, de 28 anys i nacionalitat espanyola, està acusat d'un delicte d'amenaces greus cap a la seua veïna. La intervenció policial va finalitzar amb un registre en el domicili del detingut en el qual es van intervenir diferents objectes, entre ells l'arma.

Va ser la pròpia dona la que va cridar la Sala del 091 i va alertar que el seu veí li havia apuntat amb una escopeta. A l'arribada al lloc, els policies van esbrinar que el sospitós i uns veïns haurien iniciat una acalorada discussió des dels balcons de les seues respectives vivendes, llançant-se diferents objectes i fins i tot diversos ganivets. La tensió va arribar a tal punt que durant la baralla, l'home va entrar a la seua vivenda i va tornar a eixir al balcó amb una escopeta de caça en la mà, apuntant a la seua veïna i amenaçant-la de mort.

El detingut mancava de permís d'armes, fet que va motivar la realització d'un registre en el seu domicili. L'home, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento