Comunitat Valenciana

Detingut a Castelló per matar el pare de la seua parella i ferir la filla d'aquesta

  • CASTELLÓ, 27 (EUROPA PRESS)
Un agent de la Policia Nacional en imatge d'arxiu
Un agent de la Policia Nacional en imatge d'arxiu
EUROPA PRESS
Un agent de la Policia Nacional en imatge d'arxiu

Un home de 46 anys ha sigut detingut aquest dimarts després de presumptament matar el pare de la seua parella, de 70, i ferir la filla d'aquest, de 21, en un domicili del Camí Morera del Grau de Castelló, després que la seua companya sentimental li denunciara aquest mateix dilluns per amenaces de mort, segons han informat a Europa Press fonts de la Prefectura Superior de Policia.

El succés s'ha produït sobre les 15.30 hores d'aquest dimarts en el domicili del pare de la companya sentimental, on suposadament el detingut, després d'un forcejament, ha matat el pare de la seua parella amb un arma blanca i ha ferit la filla d'ella. La xica ha patit ferides d'arma blanca en una mà i ha sigut traslladada a l'Hospital General de Castelló.

La parella del detingut havia interposat aquest dilluns una denúncia contra ell davant la Policia Nacional, en la qual assenyalava que l'home l'havia amenaçat de mort. Després de la denúncia, es va establir un dispositiu de cerca i captura de l'home, així com la protecció de la dona en un lloc diferent al seu domicili, segons fonts de la investigació.

Des de la Prefectura s'ha precisat que sobre ell pesava un orde d'allunyament i que la denunciant, víctima de violència de gènere, no estava en el domicili dels seus pares quan la seua parella s'ha presentat en la casa.

Segons la Prefectura, l'home ha cridat la porta i ha eixit en primer lloc la filla de la seua parella, a qui ha provocat ferides amb un arma blanca en una mà, pel que sembla en un intent per defendre's d'ell.

En sentir els seus crits ha arribat l'avi, qui finalment ha mort en el mateix lloc per les ferides patides. El mateix presumpte autor dels fets ha resultat també ferit, encara que no s'ha precisat si les lesions són de consideració.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento