El Festival de Circ de València arriba amb més de 20 espectacles
El Festival de Circ de València arriba amb més de 20 espectacles CRISTOPHE RABE/FESTIVAL CONTORSIONS

El Festival Internacional de Circ de València, 'Contorsions', arrancarà el pròxim 5 d'abril amb actuacions durant quatre dies de companyies locals, valencianes i d'altres llocs d'Espanya, i estrangeres que mostraran els seus espectacles en espais tancats i oberts de la ciutat. Un d'ells serà des del 6 d'abril la sala La Mutant del complex Les Naus, que estrenarà la seua programació amb activitats d'aquesta trobada.

Així mateix, el festival mostrarà les seues propostes en el Teatre El Musical (TEM), en els Jardins de Vivers dins de la carpa de circ de la companyia Baraka Cirque; en la Plaça del Rosari, enfront del TEM, i en la Plaça de l'Ajuntament. En total, seran més de vint espectacles dels quals podran gaudir tant públic familiar com a especialitzat en arts escèniques.

En ells es podrà veure les companyies Los Galindos, Baraka Cirque, La Banda de Otro, Botproject, Claudio Stellato, Nou Barris i Los Corderos, així com al Col.lectiu La Persiana, Sandra Milian Szenica, APCCV, La Trocamba Matanusca, La Finestra del Nou Circ, Rumbamazigha, Miss Yuls, Les B-Zones i Leo Bassi. Tota la programació pot consultar-se a través de la web www.festivalcontorsions.com i en les xarxes socials.

Consulta aquí más noticias de València.