Comunitat Valenciana

Montón assenyala que les auditories a les concessions són necessàries per a controlar els compromisos de les empreses

  • La consellera de Sanitat, Carmen Montón, ha explicat aquest dimarts que han tret a licitació la realització d'auditories a les concessionàries que gestionen els departaments de salut de Dénia, Elx-Crevillent, Torrevieja i Manises per a controlar si les empreses compleixen amb els compromisos d'inversió i tecnologies adquirits.
Carmen Montón, consellera valenciana de Sanidad Universal y Salud Pública.
Carmen Montón, consellera valenciana de Sanidad Universal y Salud Pública.
CONSELLERIA DE SANIDAD - Archivo
Carmen Montón, consellera valenciana de Sanidad Universal y Salud Pública.

Montón, després de presentar del Pacte per l'Atenció Integral de les Persones amb Problemes de Salut Mental, ha assenyalat sobre aquest tema que és "una coincidència en el temps" aquesta licitació amb la reversió la gestió pública del departament d'Alzira el pròxim 1 d'abril.

Així, ha aclarit que la primera auditoria es va realitzar sobre aquest departament perquè estava "més propera" la data de finalització del contracte, però que ara es faran aquests controls sobre la resta de concessions perquè són "necessàries per a establir el control que per part de l'Administració és degut".

D'aquesta manera, es vol calcular la inversió i de tecnologia que han realitzat les empreses concessionàries i "poder així fer el seguiment i fer el tancament d'exercicis econòmics i de liquidacions".

"S'auditen la resta de concessions el contracte de les quals segueix en vigor per a poder realitzar un control i vetlar pel compliment en cada departament dels compromisos econòmics adquirits", ha apuntat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento