Montón assenyala que les auditories a les concessions són necessàries per a controlar els compromisos de les empreses
Montón assenyala que les auditories a les concessions són necessàries per a controlar els compromisos de les empreses CONSELLERIA DE SANIDAD - Archivo

Montón, després de presentar del Pacte per l'Atenció Integral de les Persones amb Problemes de Salut Mental, ha assenyalat sobre aquest tema que és "una coincidència en el temps" aquesta licitació amb la reversió la gestió pública del departament d'Alzira el pròxim 1 d'abril.

Així, ha aclarit que la primera auditoria es va realitzar sobre aquest departament perquè estava "més propera" la data de finalització del contracte, però que ara es faran aquests controls sobre la resta de concessions perquè són "necessàries per a establir el control que per part de l'Administració és degut".

D'aquesta manera, es vol calcular la inversió i de tecnologia que han realitzat les empreses concessionàries i "poder així fer el seguiment i fer el tancament d'exercicis econòmics i de liquidacions".

"S'auditen la resta de concessions el contracte de les quals segueix en vigor per a poder realitzar un control i vetlar pel compliment en cada departament dels compromisos econòmics adquirits", ha apuntat.

Consulta aquí más noticias de València.