Bioparc València proposa en Setmana Santa donar el 'Bon dia' a girafes i la 'Bona nit' a hipopòtams
Bioparc València proposa en Setmana Santa donar el 'Bon dia' a girafes i la 'Bona nit' a hipopòtams BIOPARC

Aquestes activitats, gratuïtes, s'oferiran a l'obertura i al tancament del parc per a poder contemplar alguns moments de gran interés com són l'eixida i la recollida d'algunes espècies.

En concret, els matiners podran donar el 'Bon dia' a les girafes a les 10.15 hores i veure com passen majestuoses al costat del pont llevadís especialment construït per a elles. A continuació, a les 10.30 hores serà el torn dels lèmurs, que recorreran tot el recinte.

A última hora, des de les 18.30 fins a les 19.45 hores, tot el que vullga podrà donar la 'Bona nit' a hipopòtams, facoquers, girafes, antílops, rinoceronts, zebres i estruços. I també una cosa desconeguda per a la majoria, com és veure el porc formiguer en acció, doncs aquesta espècie nocturna eixirà a partir de les 19 hores.

Pràcticament durant tot l'horari els visitants es podran acostar a tots els hàbitats i espècies animals de la mà dels seus cuidadors i biòlegs. Les 'Trobades amb cuidadors' entre les 11.30 i les 13 hores donaran la visió més íntima de lleons, espècies d'aus, goril·les i elefants.

Entre les 14.45 i les 18 hores, la nova activitat 'Explora' ofereix "mini rutes" guiades per la cova de Kitum, el bosc de baobabs, el bosc equatorial i la sabana. I en doble horari, a les 14 i 16.30 hores, l''Exhibició educativa' El cicle de la vida on es té la sensació d'estar contemplant un autèntic documental en directe d'aus i mamífers.

A més, es tindrà l'ocasió única de contemplar a la família de goril·les formada per tres femelles, les seues tres cries, Ebo i Mbeli i Virunga, Mambie, el mascle reproductor, amb el més xicotet Pepe de tan sols tres setmanes. I com cada any la primavera arriba amb nous naixements de moltes espècies, la més recent, una gasela Mhorr, icona conservacionista que impulsa la tasca de preservació d'aquesta espècie per estar extinta en el seu hàbitat natural.

Consulta aquí más noticias de València.