Comunitat Valenciana

El Consell no finançarà publicacions que continguen anuncis de prostitució

  • Ho farà en compliment del Pacte Valencià contra la Violència Masclista, tal com recorda Mónica Oltra.
  • A mesura que els contractes acaben, estes clàusules "s'introduiran com a requisit en les contractacions".
Mónica Oltra en imagen de archivo
Mónica Oltra en imagen de archivo
Europa Press - Archivo

La Generalitat Valenciana incorporarà clàusules socials en les contractacions per a no finançar amb diners públics publicacions que continguen anuncis de prostitució, en compliment del Pacte Valencià contra la Violència Masclista.

Així ho ha indicat la vicepresidenta de l'executiu valencià, Mónica Oltra, en la roda de premsa posterior al ple del Consell, on ha recordat que aquest pacte contra la violència de gènere incorpora clàusules socials en les contractacions per a no finançar amb diners públics publicacions amb anuncis de prostitució.

No obstant açò, ha puntualitzat que en aquest moment no poden portar a terme l'acordat en el pacte perquè la Generalitat té "un contracte vigent" que no pot incomplir i "no es pot aplicar retroactivament aquesta clàusula".

Per tant, ha apuntat que a mesura que els contractes acaben, aquestes clàusules "s'introduiran com a requisit en les contractacions públiques" de manera que el Pacte Valencià contra la Violència de Gènere "es complirà" i ha assenyalat que quan s'aprove la Llei que regula la publicitat institucional hi haurà també "una norma que va en aquesta direcció".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento