Comunitat Valenciana

La CEV analitzarà la realitat empresarial de cada província

  • L'assemblea general ha triat per unanimitat als cent vocals que conformaran la seua Junta Directiva.
  • L'entitat ha triat als presidents dels Consells Provincials i analitzarà la realitat empresarial de cada província.
Salvador Navarro al costat de Rosana Perán, Eva Blasco i Sebastián Pla
Salvador Navarro al costat de Rosana Perán, Eva Blasco i Sebastián Pla
VICENTE A. JIMÉNEZ / CEV
Salvador Navarro al costat de Rosana Perán, Eva Blasco i Sebastián Pla

La Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV) sotmetrà a debat la possible revisió de la seua imatge corporativa i el seu logotip amb l'objectiu que "totes" les empreses associades se senten "còmodes i representades" amb la marca de la "reformada organització", que va iniciar la seua marxa per a convertir-se en patronal autonòmica fa ara un any.

Així ho ha avançat aquest dijous el president de la CEV, Salvador Navarro, durant l'assemblea general de l'organització en la qual s'ha triat per unanimitat als cent vocals que conformaran la seua Junta Directiva, així com als presidents dels Consells Empresarials Provincials: Sebastián Pla (Castelló), Eva Blasco (València) i Rosana Perán (Alacant).

Serà precisament des d'aquests Consells Empresarials des d'on es realitzarà un "diagnòstic exhaustiu de la realitat empresarial en cada província i les seues prioritats" que servirà com a base per a definir les línies d'actuació de la CEV, ha apuntat Salvador.

A més, la recentment constituïda junta directiva ha acordat convocar a l'assemblea el pròxim 3 de maig per a l'elecció del president, un càrrec per al qual Salvador Navarro ha confirmat la seua intenció d'optar. Segons ha dit, el projecte amb base autonòmica de la CEV "ho mereix" i "cal consolidar-ho, seguir treballant i ampliant-ho".

Rosana Perán: Unió enfront de la crisi de lideratge a Alacant

La nova presidenta del Consell Empresarial d'Alacant, Rosana Perán, -vicepresidenta del Grup Pikolinos i vocal de la directiva de l'Associació Valenciana d'Empresaris del Calçat (AVECAL)- ha advocat per iniciar un nou camí "junts i units" per a superar una etapa de "crisi de lideratge empresarial a Alacant".

Perán, que s'ha descrit com una persona "conciliadora" i a favor de la "unió", veu la integració en la CEV autonòmica com una "oportunitat" que els objectius de l'empresariat d'Alacant tinguen "veu", així com tots els de la Comunitat Valenciana, "és igual on estiguen situats".

Eva Blasco (València): "Dia històric per a les dones"

La recentment triada presidenta del Consell Empresarial de València, Eva Blasco, -consellera delegada d'Europa Travel i presidenta de l'Associació d'Empresàries i Professionals de València (EVAP)-, ha valorat aquest dijous com un "dia històric per a les dones" amb dos dones al capdavant de dos Consells Empresarials Provincials: "Hem començat a canviar la foto", ha subratllat.

Blasco ha subratllat també que es tracta d'un dia històric per a l'associacionisme empresarial de la Comunitat, que reforçarà a l'empresariat de les tres províncies i ha assegurat que treballarà sempre "en coordinació i cooperació" amb els altres consells empresarials.

Sebastián Pla (Castelló): "Crec fermament en el projecte de CEV"

Per la seua banda, el president del Consell Empresarial de Castelló; Sebastián Pla, -president de Successors de Sebastián Roca, S.A. i de l'Associació de Consignataris i Empreses Portuàries de Castelló (ACEP)- ha confessat estar "aclaparat i molt content" pel suport rebut, al mateix temps que ha volgut deixar clar que creu "fermament" en el projecte de la CEV.

En la seua opinió, la patronal autonòmica va a representar els interessos dels empresaris de la Comunitat Valenciana sense menyscabar en absolut els interessos de la província" i a més tindrà una "estructura més àgil d'acord amb els temps que vivim, i més eficaç".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento