Comunitat Valenciana

La Policia Local de València planteja un horari "de descans" de petards en Falles entre tancament de revetles i despertà

  • La regidora de Protecció Ciutadana de l'Ajuntament de València, Anaïs Menguzzato, ha plantejat aquest dimecres canvis en el Ban municipal de Falles per a reduir les molèsties ocasionades per petards, que puga contemplar un horari "de descans" entre el tancament de les revetles i la despertà.
Petards
Petards
BOMBEROS AYUNTAMIENTO DE VALÈNCIA - Archivo
Petards

Menguzzato, que ha fet un balanç de les festes falleres, s'ha referit al descens en el nombre de problemes amb els locals públics, en passar de 549 reclamacions en 2017 a 213 enguany, si bé, per contra, han augmentat les telefonades per molèsties ocasionades per petards que han passat de 317 en 2017 a 492 en 2018.

En aquest sentit, Menguzzato ha qüestionat l'"ambigüitat" del ban de les Falles perquè Policia Local puga controlar i denunciar l'"ús indegut" de petards. En aquest sentit, ha proposat "treballar el pròxim any perquè el ban garantisca un horari de descans per a tirar petards que podria coincidir amb l'horari comprès entre el tancament de les revetles i la despertà".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento