Les Falles acaben amb 712 anàlisis d'olis i més de 350 inspeccions a mercats
Les Falles acaben amb 712 anàlisis d'olis i més de 350 inspeccions a mercats EUROPA PRESS

Les Falles 2018 han conclòs amb 712 anàlisis d'olis i més de 350 inspeccions a mercats ambulants amb menjars, segons ha indicat aquest dimarts la regidora de Sanitat, Salut i Esports, Maite Girau.

En concret, quant al control de masses fregides -bunyols, xurros, etc-, des del dia 3 fins al 19 de març s'han realitzat un total de 766 visites a 146 establiments autoritzats. A més, s'han realitzat 712 anàlisi d'olis i 62 visites escomeses d'aigua amb un total de 84 anàlisi d'aigües.

De totes aquestes inspeccions cap ha derivat en incidència destacable des del punt de vista sanitari. Actualment, la base important de la inspecció és el control d'olis de fritada i la informació al consumidor.

Respecte als mercats ambulants amb menjars, amb 281 llocs autoritzats -agrupats en 71 mercats ambulants-, s'han realitzat més de 350 inspeccions, observant-se en general una clara millorança de condicions respecte a anys anteriors.

Pel que es refereix a inspeccions de consum, s'han practicat 146 sense que s'hagen produït incidències significatives. Finalment, s'ha realitzat una neteja diària en el manteniment dels 270 vàters públics distribuïts per tota la ciutat.

Consulta aquí más noticias de València.