Així ho ha assenyalat Rivera als mitjans de comunicació a València, on ha remarcat que des de Cs volen un nou model de finançament "per a tota Espanya". De fet, ha incidit que aquesta qüestió es va incloure en el pacte d'investidura que van acordar amb el PP.

No obstant açò, ha criticat que el partit de Mariano Rajoy porta "quatre anys incomplint" amb el finançament, i mantenint un model que "perjudica algunes CCAA com la valenciana". Per açò, ha advocat per buscar un nou sistema "just i transparent en el qual tothom sàpia quant ingressa l'Estat i les CCAA".

No obstant açò, al seu juí, el problema és que els 'barons' territorials del PSOE "no es posen d'acord entre ells" perquè "Ximo Puig diu una cosa i Susana Díaz i Miquel Iceta una altra". "I el PP exactament igual", ha puntualitzat.

Rivera ha indicat que Cs va ser "l'únic partit" que ha anat en contra del 'cuponazo' basc perquè "el partit de Ximo Puig (PSOE) va votar a favor". "Crec que molts valencians no estaran d'acord amb aquest privilegi i segurament tampoc molts espanyols", ha considerat.

Consulta aquí más noticias de València.