Així ho ha indicat Rivera als mitjans de comunicació a València, on ha demanat a l'Executiu que presideix Mariano Rajoy que "deixe de preocupar-se per Cs i les enquestes" i ho faça "per Espanya i complir els pactes d'investidura".

"Si el partit de govern es preocupa per governar en lloc de per el seu partit o les enquestes, nosaltres recolzarem els pressupostos si inclouen una baixada de l'IRPF, equiparació salarial entre policies i Guàrdies Civils, permisos de paternitat, suport als pares que volen portar als seus fills a les guarderies o una baixada de l'IRPF als pensionistes que menys tenen", ha puntualitzat.

Ha manifestat que espera que "Rajoy es pose el capell de president del govern i no el de president del PP i es deixe d'obsessionar amb Cs i les enquesta i entenga que cal entendre's i no val l'enfrontament". Si és així, ha postil·lat, la seua formació serà "un partit responsable" i "si el partit de govern compleix, haurà pressupostos". "Si el PP seguix incomplint no hi haurà", ha advertit.

Insistit per si ara s'està "més a prop" de poder aprovar els comptes, el líder de la formació taronja ha recordat que de moment existeix un preacord amb el PP, firmat al setembre, per 8.300 milions d'euros i que inclou "baixada d'impostos, equiparació salarial i més permisos de paternitat".

Així mateix, ha demanat el PP que complisca amb el pacte anticorrupció que apunta al fet que els imputats per corrupció abandonen l'escó. "Que El PP tinga 890 imputats és un problema i el que cal fer és complir el pacte anticorrupció", ha assenyalat per a lamentar que aquest dijous el magistrat de l'Audiència Nacional que instrueix la causa de la presumpta caixa 'b' del PP, José de la Mata, acordara investigar les acusacions formulades contra l'expresident de la Generalitat Francisco Camps en el juí de la trama Gürtel relatiu al presumpte finançament il·legal del PPCV.

"Ahir mateix el senyor Camps tornava a estar en la causa de la caixa B i això demostra que el PP és un partit que arrossega els peus en la corrupció. Espere que no pose en escac els pressupostos i el Govern en lloc de preocupar-se per Cs i les enquestes, ho faça per Espanya i complir els pactes d'investidura", ha resolt.

Consulta aquí más noticias de València.