Comunitat Valenciana

Aquest diumenge 18 de març, primer festiu que obriran els comerços

  • Les grans superfícies esperen rebre més de 700.000 clients, aprofitant el turisme de les Falles.
  • S'espera que l'ocupació hotelera siga superior al 75% en les festes falleres a tota la Comunitat.
Rebaixes, comerç, compres.
Rebaixes, comerç, compres.
EUROPA PRESS - Archivo
Rebaixes, comerç, compres.

El pròxim diumenge 18 de març, serà el primer festiu que obriran els comerços després de l'aprovació del nou calendari d'obertura aprovat en les Corts Valencianes. Un festiu en el qual les grans superfícies esperen rebre més de 700.000 clients, gràcies a l'impuls turístic de les Falles.

Així ho ha apuntat l'Associació Nacional de Grans Empreses de Distribució (ANGED) en un comunicat en el qual ha destacat que aquest cap de setmana, València rebrà la visita de centenars de milers de turistes per a veure en directe les Falles i les grans superfícies donaran servei tant als valencians com als turistes que visitaran la ciutat.

A més, la resta de la Comunitat Valenciana també serà una "gran receptora de turisme" per la festivitat del dilluns 19 de març, augura l'organització.

En aquest sentit, el portaveu d'ANGED a la Comunitat Valenciana, Joaquín Cerveró, ha assenyalat que "en aquesta obertura, més de 700.000 persones visitaran les nostres tendes, ja que tota nostra Comunitat es converteix en una gran zona d'atracció turística. Pareix que el sector turístic pot tindre uns bons resultats, i els hotels i apartaments de València, Castelló i Alacant van a tindre una ocupació superior al 75% en les festes falleres".

"Proximitat" enfront dels "abusos" del comerç online

Per a ANGED, aquesta obertura és "molt important" pel volum de consum dels valencians i dels turistes en sectors com a alimentació i tèxtil, ja que els servirà per a realitzar les compres necessàries per a aquests dies de vacances. Donada la proximitat de la Setmana Santa i Pasqua, també s'espera un "repunt" en les vendes de mobles, decoració i electrodomèstics, per a completar l'equipació de la segona vivenda.

Des d'Anged, Cerveró ha volgut ressaltar que "les obertures de festius són un motor d'ocupació molt important, com s'ha demostrat en els últims anys" i ha apuntat que "la defensa del comerç de proximitat valencià enfront dels abusos d'algunes plataformes de comerç electrònic, serà el principal objectiu de les grans superfícies".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento