Detingut un home a València que va subministrar metadona a la seua parella i va aparéixer morta després de fer la sesta
Detingut un home a València que va subministrar metadona a la seua parella i va aparéixer morta després de fer la sesta CNP - Archivo

Dilluns passat, sobre les 22 hores, la Policia va ser cridada per la Sala d'Operacions 091 perquè es dirigira a un domicili de Xirivella (València) on hi havia una dona morta.

Els agents es van desplaçar fins al lloc indicat, en el qual es trobava una dotació de la policia local de Xirivella i serveis sanitaris, que els van manifestar que les maniobres de reanimació realitzades a la dona havien sigut infructuoses.

Després de les primeres investigacions, els policies van esbrinar que la causa de la mort de la dona de 43 anys, d'origen espanyol, que mantenia una relació íntima amb l'home des de fa sis mesos, podia ser per una sobredosi de metadona, encara que calia esperar fins als resultats de l'analítica per a poder determinar amb precisió aquest extrem.

Continuant amb les investigacions, els agents van esbrinar que la seua parella, sota prescripció mèdica tenia un pot de metadona en el seu domicili, i li subministrava esporàdicament xicotetes dosis a la seua parella ja que tenia problemes per a agafar el son.

Els policies van esbrinar que la morta, pel que sembla, hauria ingerit metadona unes hores abans i s'hauria gitat sobre les tres de la vesprada a fer la sesta, i al no despertar-se per a sopar, sobre les nou de la nit, l'home es va preocupar i va acudir al dormitori, observant que tenia poc pols i no responia, per la qual cosa avise els serveis d'emergències.

Els policies, després de les indagacions oportunes, van detindre l'home, de 45 anys i origen espanyol, com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi imprudent. L'arrestat, amb nombrosos antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Consulta aquí más noticias de València.