Comunitat Valenciana

L'Hospital de la Ribera denuncia que Sanitat exclou l'equip gestor del centre de reunions amb professionals

  • El gerent de l'Hospital Universitari de la Ribera, el doctor Javier Palau, ha lamentat el "menyspreu" de la Conselleria de Sanitat cap a l'equip gestor i responsables del centre sanitari després de la seua "exclusió" de les reunions que aquests dies la Conselleria està mantenint amb els professionals en el propi hospital, que està en procés de reversió.
Hospital de La Ribera, en Alzira
Hospital de La Ribera, en Alzira
ARCHIVO
Hospital de La Ribera, en Alzira

En aquest sentit, la directora general d'Alta Inspecció, Isabel González, va convocar dimecres passat una reunió amb el personal no assistencial de l'hospital -Administració, Comptabilitat, Admissió, etc- sense citar als diferents responsables d'eixes àrees; d'igual forma, González va mantindre la setmana passada una reunió amb els comandaments intermedis d'Infermeria "excloent la direcció del servei i la gerència".

Per a dimarts que ve, 20 de març, la directora ha convocat el personal mèdic del centre "sense haver citat fins hui a les direccions corresponents", ha posat com a exemples.

Per a Palau, "es tracta d'una profunda falta de respecte cap als professionals que actualment gestionen aquest hospital, alhora que es demostra una total incoherència sol·licitant cooperació en la transició mentre s'exclou completament l'actual equip de les reunions", ha criticat.

Al seu juí, "és curiós que se'ns acuse de falta de col·laboració públicament i, fins i tot, en aquestes pròpies reunions, quan es margina a l'equip responsable".

Segons el director gerent, al llarg de tot el procés, Ribera Salud ha col·laborat amb la Conselleria de Sanitat aportant puntualment la documentació que li l'ha requerit en les normes de reversió, "com així ho demostren els registres d'entrada i les actes de les diferents reunions que s'han mantingut", ha dit.

Per al doctor Palau, "bona prova de la nostra lleialtat cap a l'Administració pública és l'informe que hem remès a la Conselleria advertint-los de les conseqüències assistencials de la reversió per la seua falta de planificació. Considerem que en aquest procés de canvi de gestió hi ha aspectes i decisions s'estan fent de manera improvisada", ha reiterat.

En definitiva, el director gerent considera que aquesta "exclusió" de l'equip gestor de les reunions de la Conselleria de Sanitat "dificulta qualsevol tipus de col·laboració amb l'Administració".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento